Therapiën
Contact

Bel of mail voor meer informatie of maak direct een afspraak.

 Contact  

Team Beest

De natuurgeneeskundige therapeut voor uw (huis)dier

 Team Beest  

Bioresonantie
de Bullekamp
Lid

Dierpraktijk Beest | Reactie Beest & Baas

Natuurgeneeskunde voor Dieren

Dé natuurgeneeskundige praktijk voor uw dier.

Dierpraktijk Beest

Wij hebben inmiddels veel ‘beesten’ en eigenaren geholpen. Hier doen wij het voor! Gezonde en gelukkige (huis)dieren.

Kennis, Kwaliteit & Passie.

Bent u bekend met onze praktijk?
Schroom dan niet om een reactie achter te laten.
En plaats meteen een leuke foto van je ‘beest’!

 • Tania Somsen

  Vorige week een consult gehad bij Dierpraktijk Beest. Ik wilde graag advies in hoeverre ik mijn paard op leeftijd (23), die af en toe licht onregelmatig is, nog kan belasten.

  Na een intake met veel vragen is hij van top tot teen en met veel aandacht onderzocht. Hij bleek wat vocht in de knie te hebben en een iets stijve hamstring en ik heb tips gekregen hoe ik daar zelf met oefeningen en massage wat aan kan doen.

  Na het onderzoek heb ik uitgebreid kunnen overleggen wat ik wel en niet met hem kan doen, of het zin heeft foto’s te laten maken, of het misschien beter is dat hij met pensioen gaat, enzovoort. Ik vond het fijn dat ze alle tijd voor me namen zodat ik alles wat ik wilde weten heb kunnen vragen.

  Het consult heeft me enorm gerustgesteld en ik heb er dus veel aan gehad. Dierpraktijk Beest heeft op mij een kundige, betrokken en professionele indruk gemaakt, echt een aanrader!

 • Linda Malipaard-hermens

  Onze hond, Gabbertje, was al drie weken niet in haar hum. Ze at niet goed en gaf vaak over. Ik dacht eerst dat het door de stress van het vuurwerk kwam. Maar ook naar oud en nieuw bleef Gabbertje misselijk en ze wilde ook niet meer spelen en rennen. Ze wilde zelfs niet mee met ons paard het bos in. En dat is normaal haar favoriete uitje!
  Ik heb toen advies gevraagd van Beest en met behulp van Homeopathie knapte Gabbertje snel op en ze rent nu weer vrolijk rond!
  Bedankt dierenpraktijk Beest.