VacciCheck (titerbepaling) voor honden

Leestijd: 2 minuten
vaccicheck 2020 Grave

VacciCheck bij Dierpraktijk Beest

We organiseren weer een dag in onze praktijk om je hond te laten titeren! Op vrijdag 8 mei 2020 kun je je hond laten titeren in onze praktijk: Dierpraktijk Beest, Papengang 5, 5361HB Grave. Dierenarts Dian Wagemakers komt langs om de VacciCheck uit te voeren bij de honden die zich hebben opgegeven. 

Er is plek voor maximaal 45 honden, verdeeld over 3 groepen. De groepen starten ongeveer om 15.00 en 17.00 uur. Je kunt een voorkeurstijd aangeven, we zullen proberen je bij deze ‘tijdsgroep’ in te delen, maar kunnen dit niet garanderen. We beginnen met het “vullen” van de eerste groep, zodra deze volgeboekt is opent groep 2, etc. Indien deze groepen vol zitten, wordt er een groep toegevoegd om 13.00 uur.

Iedere tijdsgroep start met achter elkaar van elke hond een drupje bloed af te nemen. Dit duurt ongeveer 5 min. per hond. Vervolgens ontwikkelen we de testen, dit duurt ca. 30 min. (van alle honden tegelijk, vandaar de groepskorting). Daarna noteert Dian de uitslagen in de boekjes en kan iedereen (in volgorde van bloedafname) het boekje ophalen en evt. vaccinatie in overleg. Je bent uiteraard vrij om indien nodig de vaccinaties door je eigen dierenarts laten geven. Mocht je niet kunnen of willen wachten op de uitslag kun je je boekje achterlaten en later bij ons ophalen.

De kosten van de VacciCheck zijn € 47,50 per hond.

Algemene Voorwaarden

  • Meedoen: stuur ons een email () of druk op onderstaande button.
  • Indien je ook mee wilt doen met de haaranalyse en/ of ontstoring van (eerdere) vaccinaties geef dit dan aan ons door.
  • Opgeven kan ook via Facebook

 

Meedoen

 

Voor welke ziekten kan ik mijn hond laten titeren?

De VacciCheck is geschikt om de bescherming voor Hepatitis, Parvo en Hondenziekte te controleren. Mocht je tóch voor andere ziektes (Rabiës, Leptospirose (ziekte van Weil) willen vaccineren is dat mogelijk, geef dit aan op je inschrijfformulier én geef dit uiterlijk een week van tevoren door aan ons. Heb je meer vragen? Neem dan contact op met Dian Wagemakers, Telefoon: 06-36 13 67 44, Email:>

Vaccineren versus Titerbepaling

Korte film over het ontstaan van jaarlijkse vaccinaties bij honden & katten (ook van toepassing op andere diersoorten). Is jaarlijks vaccineren nodig? Zijn er andere mogelijkheden? En wat zijn de gevolgen van overvaccineren? Heeft jouw (huis)dier last van (chronische) klachten, wellicht door overvaccineren... maak dan een afspraak voor Bioresonantie Therapie, een Natuurgeneeskundig Consult en/of laat eerdere vaccinaties onstoren. Op 8 mei krijg je korting!

Video: Dr. Karen Becker. Vertaling: Dierpraktijk Beest.