VacciCheck (titerbepaling) voor honden

VacciCheck bij Dierpraktijk Beest

We organiseren weer een dag in onze praktijk om je hond te laten titeren! Op zaterdag 12 mei 2018 kun je je hond laten titeren in onze praktijk: Dierpraktijk Beest, Papengang 5, 5361HB Grave. Dierenarts Froukje Seip komt langs om de VacciCheck uit te voeren bij de honden die zich hebben opgegeven. 

  • Er is plek voor maximaal 45 honden, verdeeld over 3 groepen. De groepen starten ongeveer om 10.00, 13.00 en 16.00 uur. Je kunt een voorkeurstijd aangeven, we zullen proberen je bij deze ‘tijdsgroep’ in te delen, maar kunnen dit niet garanderen.
  • Iedere tijdsgroep start met achter elkaar van elke hond een drupje bloed af te nemen. Dit duurt ongeveer 5 min. per hond. Vervolgens ontwikkelen we de testen, dit duurt ca. 30 min. (van alle honden tegelijk, vandaar de groepskorting). Daarna noteert Froukje de uitslagen in de boekjes en kan iedereen (in volgorde van bloedafname) het boekje ophalen en evt. vaccinatie in overleg. Je bent uiteraard vrij om indien nodig de vaccinaties door je eigen dierenarts laten geven.
  • Mocht je niet kunnen of willen wachten op de uitslag kun je je boekje achterlaten en later bij ons ophalen.
  • Om mee te doen, dien je je vooraf in te schrijven. Geef je op via onderstaande button, of via info@dierpraktijk-beest.nl. Wij sturen je een inschrijfformulier toe.

Vaccineren versus Titerbepaling.

Korte film over het ontstaan van jaarlijkse vaccinaties bij honden & katten (ook van toepassing op andere diersoorten). Is jaarlijks vaccineren nodig? Zijn er andere mogelijkheden? En wat zijn de gevolgen van overvaccineren? Heeft jouw (huis)dier last van (chronische) klachten, wellicht door overvaccineren… maak dan een afspraak voor Bioresonantie Therapie en/of een Natuurgeneeskundig Consult. 


Video: Dr. Karen Becker. Vertaling: Dierpraktijk Beest.  

VacciCheck Dierpraktijk Beest ✓

titeren vaccicheck nederland

De kosten van de VacciCheck zijn € 45,00 per hond. Van dit bedrag gaat 42 euro naar de dierenarts. De overige 3 euro zijn voor koffie, thee, beschikbaar stellen locatie en de hele organisatie van dit evenement. Gelieve beiden bedragen contant en gepast af te rekenen. We willen het voor jou en je hond zo laagdrempelig en goedkoop mogelijk houden. Steeds minder honden “onnodig” gevaccineerd, daar worden wij gelukkig van! Event op Facebook 

Meedoen

Haaranalyse Dierpraktijk Beest ✓ 

haaranalyse voor dieren

Op 12 mei kun je staat Team Beest voor je klaar! We beantwoorden graag je vragen!  Ook kun je een pluk haar van je hond achterlaten voor een haaranalyse (m.v.b. bioresonantie). Wij meten dan je huisdier grondig door, op o.a. de vitale functies, bacteriën, virussen en vitamine-tekorten. Lijkt dit je interessant, spreek ons even aan. Op 12 mei kost deze bioresonantie € 75,00 i.p.v. € 125,00. De uitslag van de haaranalyse ontvang je per mail in de daaropvolgende week.   Event op Facebook

 

Voor welke ziekten kan ik mijn hond laten titeren? 

Titeren met Vaccicheck Dierpraktijk Beest

De VacciCheck is geschikt om de bescherming voor Hepatitis, Parvo en Hondenziekte te controleren. Mocht je tóch voor andere ziektes (Rabiës, Leptospirose (ziekte van Weil) willen vaccineren is dat mogelijk, geef dit aan op je inschrijfformulier én geef dit uiterlijk een week van tevoren door aan Froukje. Heb je meer vragen? Neem dan contact op met Froukje Seip: info@froukjeseip.nl of 06-48158427.