Workshop | Klassieke Dressuur

Inschrijven en informatie.

De workshop Klassieke Dressuur wordt aangeboden door Pensionstal de Bullekamp en Dierpraktijk Beest.
Klassiek dressuur is de basis van het paardrijden. Een ware kunst. Tijdens dit weekend leer je de kneepjes van het vak kennen en toepassen. De workshop Klassieke Dressuur  is geschikt voor iedereen met interesse in barokke of klassieke dressuur en aanverwante disciplines zoals Working Equitation. Lessen zijn mogelijk op ieder niveau, van de basis tot en met hoge school oefeningen.

klassieke dressuur workshop arne koets

Workshop Klassieke Dressuur 25 & 26 mei 2019

Klassieke Dressuur Clinic met Arne Koets. Een weekend vol theorie, grondoefeningen en praktijklessen. Met dagelijks een heerlijke biologische lunch. Na de workshop ontvang je een bewijs van deelname. Dankzij individuele begeleiding wordt kan ieder 'niveau' meedoen!

Er is maximaal plek voor 10 praktijkdeelnemers en 10 extra 'luisteraars'.

Meedoen

Impressie

Wil je de video van afgelopen jaar bekijken? Kijk dan bij ons event op Facebook  of op onze Facebook Pagina, die je natuurlijk gewoon allang moet volgen om alle nieuwtjes meteen binnen te krijgen!

Arne Koets

Arne Koets geeft clinics, workshops en demonstraties door de hele wereld. Arne zijn manier van lesgeven is enthousiast, maar vooral helder, begripvol en geduldig. Met ten alle tijde respect voor het paard, een voorwaarde voor samenwerking met Dierpraktijk Beest.

Arne is opgeleid aan de "Vorstelijke Hofrijschool"  (Fürstliche Hofreitschule) en draagt dan ook graag zijn passie voor de "moderne" klassieke rijkunst aan je over.

Workshop Klassieke Dressuur.

Klassieke Dressuur Clinic met Arne Koets. Een weekend vol theorie, grondoefeningen en praktijklessen. Hieronder de indeling van afgelopen jaar. Het is mogelijk dat de indeling een beetje aangepast wordt, maar globaal zal hij hetzelfde blijven. Veel lessen, zowel te paard als op de grond!

clinic arnekoets

Praktijkdeelname kost € 247,50 (incl. BTW), inclusief Biologische Lunch (2x).
Deelnemen als luisteraar kan ook! Kosten € 87,50 (incl. BTW), inclusief Biologische Lunch (2x).
Prijzen zijn voor het gehele weekend.
Theorie deelname is ook mogelijk voor slechts 1 van beide dagen, de kosten hiervan bedragen € 50,00 (incl. BTW) per dag, uiteraard is dit inclusief  de Biologische Lunch.

De workshop Klassieke Dressuur vindt plaats op Pensionstal de Bullekamp, Bullekamp 12, 6603KW Alverna (Wijchen). Het meenemen van je paard is mogelijk, beperkt aantal paddocks aanwezig, prijs op aanvraag.

 

Meedoen