Bioresonantie @Dierpraktijk Beest

Bio” betekent leven en duidt op mensen, dieren, planten en andere (micro-) organismen. “Resonantie” komt van het Latijnse ‘resonare’, hetgeen meetrillen betekent.

Bioresonantie | voor Mens & Dier

Dierpraktijk Beest

Mensen en dieren worden tegenwoordig aan veel externe invloeden blootgesteld: zoals chemische toevoegingen in voeding en drinkwater, straling door wifi, medicatie. Het lichaam heeft een zelf genezend vermogen, maar kan (helaas) niet alles oplossen. Ziekten, allergieën en/of chronische klachten ontstaan. Iedere lichaamscel en elk orgaan heeft een unieke trilling waarde. Ook allergenen, pollen, bacteriën en virussen zenden een specifieke frequentie uit. Het kan voorkomen dat een orgaan of een mens/dier in zijn geheel niet meer optimaal kan functioneren.   Met behulp van bioresonantie therapie is het mogelijk iemand door te meten.

Bioresonantie is een zogenoemde ’zachte’ methode, absoluut pijnloos en zonder schadelijke bijwerkingen. Daarom is bioresonantie ook bijzonder geschikt voor kinderen en huisdieren. Diereigenaren waarderen deze stressvrije behandeling.

Met bioresonantie kunnen wij de belastingen die aan de oorsprong van een ziektebeeld staan uitvinden en behandelen. Met behulp van natuurgeneeskunde ondersteunen wij een patiënt, zodat de balans terugkeert in het lichaam. Dit kan nogmaals extra gedaan worden door met het bioresonantie apparaat de juiste trilling terug het lichaam in te sturen, de trilling als het ware weer goed te zetten.

Team Beest kan jou & je (huis)dier binnenkort op een nog breder vlak van dienst zijn. Behalve onze bekende homeopathische, natuurgeneeskundige, voedings-  en o.a. bewegingstak, zijn wij gediplomeerd Bioresonantie Therapeut.

 

Natuurgeneeskunde voor kat

.

Maak direct een afspraak

Verder lezen bij Nieuws & Info