FAQ Bioresonantie

haaranalyse hond kat paard

Hoe vraag ik een haaranalyse aan?

U kunt ons bellen of mailen voor het maken van een afspraak van de haaranalyse. Wij sturen u vervolgens een factuur. En u stuurt ons de ‘haar sample’.  Na ontvangst van betaling en haren gaan wij aan de slag!

Wanneer ontvang ik de uitslag?

U ontvangt de uitslag van de haaranalyse uiterlijk 2 weken na ontvangst van uw ‘haar sample’ en betaling. Zodra wij de uitslag hebben nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak, waar wij de uitslag met u bespreken. Indien u ver weg woont, maken we een afspraak voor een telefonisch consult.

En dan?

Met bioresonantie kunnen wij de belastingen die aan de oorsprong van een ziektebeeld staan uitvinden en behandelen. Met behulp van natuurgeneeskunde ondersteunen wij een patiënt, zodat de balans terugkeert in het lichaam. Dit kan nogmaals extra gedaan worden door met het bioresonantie apparaat de juiste trilling terug het lichaam in te sturen, de trilling als het ware weer goed te zetten. Bij elke bioresonantie meting krijgt u van ons een set granules mee, met daarop de individueel geharmoniseerde waarden van uw (huis)dier. Indien u de uitslag telefonisch krijgt, sturen wij u deze granules toe.

Wat is een ‘haar sample’?

Een ‘haar sample’ is een pluk haar van uw (huis)dier. Wat wij nodig hebben om de haaranalyse uit te kunnen voeren is een plukje vacht (of veren) ter dikte van een potlood. Wij hebben geen haarwortel nodig voor een succesvolle meting, dus u kunt de pluk haren afknippen.

haaranalyse bioresonantie

Welke informatie is er verder nodig?

Team Beest heeft enkel een pluk haar (zonder wortel) nodig voor een succesvolle meting. Verder hebben we nodig: uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Diersoort, leeftijd en geslacht van uw (huis)dier.

Maak een afspraak