Veterinaire Bioresonantie


Bioresonantie voor Dieren

Naast onze bekende homeopathische, natuurgeneeskundige, voedings-  en o.a. bewegingstak, zijn wij  jouw (huis)dier graag van dienst met behulp van bioresonantie therapie. Team Beest is daarom behalve gediplomeerd Veterinair Natuurgeneeskundige óók gediplomeerd  Bioresonantie Therapeut.

biorosantie dierpraktijk beest paard
bioresonantie voor dieren
bioresonantie hond haaranalyse

Mensen en dieren worden tegenwoordig aan veel externe invloeden blootgesteld: zoals chemische toevoegingen in voeding en drinkwater, straling door wifi, medicatie. Het lichaam heeft een zelf genezend vermogen, maar kan (helaas) niet alles oplossen. Ziekten, allergieën en/of chronische klachten ontstaan. Iedere lichaamscel en elk orgaan heeft een unieke trilling waarde. Ook allergenen, pollen, bacteriën en virussen zenden een specifieke frequentie uit. Het kan voorkomen dat een orgaan of een mens/dier in zijn geheel niet meer optimaal kan functioneren. Met behulp van bioresonantie therapie is het mogelijk uw (huis)dier door te meten.

 

 

“Bio” betekent leven en duidt op mensen, dieren, planten en andere (micro-) organismen. “Resonantie” komt van het Latijnse ‘resonare’, hetgeen meetrillen betekent.

 

Met bioresonantie kunnen wij de belastingen die aan de oorsprong van een ziektebeeld staan uitvinden en behandelen. Met behulp van natuurgeneeskunde ondersteunen wij een patiënt, zodat de balans terugkeert in het lichaam. Dit kan nogmaals extra gedaan worden door met het bioresonantie apparaat de juiste trilling terug het lichaam in te sturen, de trilling als het ware weer goed te zetten. Bij elke bioresonantie meting krijgt u van ons een set granules mee, met daarop de individueel geharmoniseerde waarden van uw (huis)dier.

 

 

Bioresonantie is een zogenoemde ’zachte’ methode, absoluut pijnloos en zonder schadelijke bijwerkingen. Daarom is bioresonantie ook bijzonder geschikt voor kinderen en huisdieren. Dier-eigenaren waarderen deze stressvrije behandeling.

 

Hoe u zich kunt aanmelden voor een bioresonantie consult leest u hier.

Graag benadrukken wij nogmaals dat Dierpraktijk Beest een natuurgeneeskundige praktijk is. Bij ernstige, acute klachten verwijzen wij door naar een regulier dierenarts.

Maak een afspraak

bioresonantie voor dieren