Dierpraktijk Beest is hét adres voor de bioresonantie meting van uw (huis)dier.

Bioresonantietherapie (BRT) is een alternatieve geneeswijze. Ieder orgaan heeft een specifieke trillingsfrequentie. Bij disbalans of ziekte is deze trilling verstoord. Dierpraktijk Beest meet deze frequenties op eventuele verstoringen. 

Bioresonantie Consult

Aan de hand van een ‘haar sample’ kunnen wij verschillende lichaamsfuncties doormeten. Met als doel om verstoorde functies op te sporen. Dierpraktijk Beest test honderden frequenties. Dit is de reden dat wij gekozen hebben voor een haaranalyse in plaats van een ‘live’ a meting. Uw (huis)dier hoeft namelijk niet aanwezig te zijn tijdens onze meting. Daarnaast is deze methode volledig pijnvrij!

Hoewel wij in staat zijn om met behulp van bioresonantie veel te meten (o.a. orgaanfunties, weke delen, bewegingsapparaat, vitaminen- en mineralenhuishouding, hormonen, bacteriën, virussen & schimmels), zijn wij niet in staat kanker en tumoren op te sporen. Dit komt omdat deze als zodanig geen functie en dus geen eigen frequentie hebben, maar op den duur wel andere functies verstoren.

Hoe u zich kunt aanmelden voor een bioresonantie consult leest u hier.

Graag benadrukken wij nogmaals dat Dierpraktijk Beest een natuurgeneeskundige praktijk is. Bij ernstige, acute klachten verwijzen wij door naar een regulier dierenarts.

Maak een afspraak