Bioresonantie voor Dieren • Haaranalyse Consult

 

Bioresonantie Consult

 

Naast een natuurgeneeskundig consult in onze praktijk óf op locatie, kunt u bij ons ook terecht voor een bioresonantie consult. Dierpraktijk Beest kan uw dier volledig doormeten met behulp van een zeer geavanceerd computersysteem. Wij beschikken over de nieuwste software en meten uw (huis)dier door aan de hand van een haaranalyse (meer info over ‘bioresonantie‘).

bioresonantie voor dieren

Aan de hand van een ‘haar sample’ kunnen wij verschillende lichaamsfuncties doormeten. Met als doel om verstoorde functies op te sporen. Dierpraktijk Beest test honderden frequenties. Dit is de reden dat wij gekozen hebben voor een haaranalyse in plaats van een ‘live’ a meting. Uw (huis)dier hoeft namelijk niet aanwezig te zijn tijdens onze meting. Daarnaast is deze methode volledig pijnvrij!

Hoewel wij in staat zijn om met behulp van bioresonantie veel te meten (o.a. orgaanfunties, weke delen, bewegingsapparaat, vitaminen- en mineralenhuishouding, hormonen, bacteriën, virussen & schimmels), zijn wij niet in staat kanker en tumoren op te sporen. Dit komt omdat deze als zodanig geen functie en dus geen eigen frequentie hebben, maar op den duur wel andere functies verstoren.

Hoe u zich kunt aanmelden voor een bioresonantie consult leest u hier.

Graag benadrukken wij nogmaals dat Dierpraktijk Beest een natuurgeneeskundige praktijk is. Bij ernstige, acute klachten verwijzen wij door naar een regulier dierenarts.

Maak een afspraak

Natuurgeneeskunde paard, natuurgeneeskunde hond, natuurgeneeskunde kat