Download Algemene Voorwaarden

 

 

Adres:                   Dierpraktijk Beest, Papengang 5, 5361HB Grave
Kvk nr:                  76947203
BTW nr:                NL860850018B01
Bank:                    ING
IBAN:                    NL42 INGB 0007 2360 46
Tel:                        +31 (0)6 8105 8307 & +31 (0)6 5061 5161
E-mail:                 
Website:               www.dierpraktijk-beest.nl/

 

VacciCheck | Algemene voorwaarden en bepalingen

Boekingsvoorwaarden
Door deel te nemen aan de Vaccicheck van Dierpraktijk Beest ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Je boeking is pas definitief nadat wij de aanbetaling van 7,50 euro hebben ontvangen op bovenstaand rekeningnummer. Let op: dit is een ander rekeningnummer dan afgelopen jaar! Indien de betalingsvoorwaarden niet worden voldaan; behouden wij het recht je inschrijving te annuleren. Hiermee komt de betalingsverplichting niet te vervallen.

 

Betalingsvoorwaarden
Deelname aan de VacciCheck kost 47,50 euro. De aanbetaling / reserveringsbedrag van 7,50 euro dien je binnen 14 dagen na aanmelding te hebben voldaan. Indien u zich na 25 april 2020 opgeeft dienen wij de aanbetaling vóór deelname te hebben ontvangen. De resterende 40,00 euro betaalt u op de dag zelf contant aan Dian. Evenals eventuele vaccinaties.

De deelname kosten van totaal 47,50 euro zijn inclusief administratiekosten. Zodra wij de aanbetaling hebben ontvangen sturen wij je een bevestigingsmail.

Aansprakelijkheidsbepalingen
Elke deelnemer blijft ten allen tijde aansprakelijk voor zichzelf / hemzelf en zijn / haar huisdier. Deelnemer draagt zijn / haar eigen verantwoordelijkheid. Eventueel letsel en/of schade opgelopen tijdens de BioresonantieMeting / Haaranalyse zijn voor eigen risico. De deelnemer c.q. eigenaar van het huisdier is ten allen tijde verantwoordelijk voor schade toegebracht door dit huisdier aan derden en schade toegebracht aan de accommodatie. Deelnemer gaat ermee akkoord hij / zij aansprakelijk is voor eventuele schade aangebracht aan praktijkruimte, locatie e.d. en dat praktijkhouder kosten op deelnemer kan verhalen.

Deelnemer c.q. eigenaar dient minimaal W.A. verzekerd te zijn. Ook dient de deelnemer zelf zorg te dragen voor tuigage en andere eigendommen. Voor schade en / of vermissing van huisdier, vaccinatieboekje en andere eigendommen staat de organisatie niet in.

Annuleringsbepalingen
Bij onverhoopte annulering door Dierpraktijk Beest krijg je de volledige kosten (47,50 euro) terug. Annuleer je zelf, dan ben je altijd 7,50 euro reserveringskosten (de aanbetaling) schuldig, evenals het op dat moment geldende annuleringstarief (zie hieronder).

Bij een annulering binnen de onderstaande termijnen betaal je:

  • Van 8 tot 2 weken voor aanvang: 50%
  • Van 2 weken tot 1 week voor aanvang: 75%
  • Binnen 1 week voor aanvang: 100%

Vriendelijke groet   team beest