Algemene Voorwaarden VacciCheck

Adres:                   Dierpraktijk Beest
Papengang 5
5361HB Grave
Kvk nr:                   65532392
BTW nr:                  NL192316072B01
Bank:                    KNAB
IBAN:                    NL16 KNAB 0256 3832 27
Tel:                        +31 (0)6 8105 8307
+31 (0)6 5061 5161
E-mail:                   info@dierpraktijk-beest.nl
Website:                www.dierpraktijk-beest.nl/

Dierpraktijk beest | Natuurgeneeskunde voor Dieren

 

VacciCheck Algemene voorwaarden en bepalingen

 

Boekingsvoorwaarden

Door deel te nemen aan de VacciCheck van Dierpraktijk Beest ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Desalniettemin vragen wij je dit expliciet te vermelden dat je akkoord gaat met deze algemene voorwaarden. Je boeking is pas definitief nadat wij een akkoord met algemene voorwaarden per e-mail hebben ontvangen én na het voldoen van het volledige bedrag.

Indien wij geen bevestiging van akkoord algemene voorwaarden ontvangen / de betalingsvoorwaarden niet worden voldaan; behouden wij het recht je inschrijving te annuleren. Let op: hiermee komt de betalingsverplichting niet te vervallen.

 

Betalingsvoorwaarden

Na reservering ontvangt je een email met betaalinstructies. Het totaalbedrag van 45 euro dien je binnen 14 dagen na aanmelding te voldoen.  Tenzij je je binnen 14 dagen voor aanvang van de VacciCheck inschrijft, dan dien je het bedrag vóór aanvang te hebben voldaan. De deelname kosten van 45 euro zijn inclusief administratiekosten en BTW. Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen sturen wij je een bevestigingsmail.

Aansprakelijkheidsbepalingen
Elke deelnemer blijft ten allen tijde aansprakelijk voor zichzelf / hemzelf en zijn / haar huisdier. Deelnemer draagt zijn / haar eigen verantwoordelijkheid. Eventueel letsel en/of schade opgelopen tijdens de VacciCheck zijn voor eigen risico. De deelnemer c.q. eigenaar van het huisdier is ten allen tijde verantwoordelijk voor schade toegebracht door dit huisdier aan derden en schade toegebracht aan de accommodatie. Deelnemer gaat ermee akkoord hij / zij aansprakelijk is voor eventuele schade aangebracht aan praktijkruimte, locatie e.d. en dat praktijkhouder kosten op deelnemer kan verhalen.

Deelnemer c.q. eigenaar dient minimaal W.A. verzekerd te zijn. Ook dient de deelnemer zelf zorg te dragen voor tuigage en andere eigendommen. Voor schade en / of vermissing van huisdier, vaccinatieboekje en andere eigendommen staat de organisatie niet in.

Annuleringsbepalingen
Bij onverhoopte annulering door Dierpraktijk Beest krijg je de volledige kosten (45 euro) terug. Dus inclusief de administratiekosten. Annuleer je zelf, dan ben je altijd 15 euro administratiekosten schuldig, evenals het op dat moment geldende annuleringstarief. Bij een annulering binnen de onderstaande termijnen betaal je:

  • Van 8 tot 2 weken voor aanvang: 50%
  • Van 2 weken tot 2 dagen voor aanvang: 75%
  • Binnen 2 dagen voor aanvang: 100%

Vriendelijke groet   team beest