VacciCheck bij Dierpraktijk Beest

We organiseren weer een dag in onze praktijk om je hond te laten titeren! Op vrijdag 26 april 2024 kun je je hond laten titeren in onze praktijk: Dierpraktijk Beest, Papengang 5, 5361HB Grave. Dierenarts Dian Wagemakers komt langs om de VacciCheck uit te voeren bij de honden die zich hebben opgegeven. 

Er is plek voor maximaal 30 honden, verdeeld over 2 groepen. De groepen starten ongeveer om 15.00 en 17.00 uur. We beginnen met het “vullen” van de eerste groep om 15.00 uur. Zodra deze volgeboekt is opent groep om 17.00 uur, etc. Je kunt een voorkeurstijd aangeven, we zullen proberen je bij deze ’tijdsgroep’ in te delen, maar kunnen dit niet garanderen. Indien je geen voorkeursgroep aangeeft delen wij je in.

Iedere tijdsgroep start met achter elkaar van elke hond een druppel bloed af te nemen. Dit duurt ongeveer 5 min. per hond. Vervolgens ontwikkelen we de testen, dit duurt ca. 30 min. (van alle honden tegelijk, vandaar de groepskorting). Daarna noteren we de uitslagen in de boekjes en kan iedereen (in volgorde van bloedafname) het boekje ophalen en evt. vaccinatie in overleg. Kosten vaccinatie indien gewenst: Losse Parvo / Weil: €25 euro; Cocktail / Rabiës €27,50  KC (kennelhoest): €32,50. Je bent uiteraard vrij om indien nodig de vaccinaties door je eigen dierenarts laten geven. Mocht je niet kunnen of willen wachten op de uitslag kun je je boekje achterlaten en later bij ons ophalen.

De kosten van de VacciCheck bedragen € 50,- per hond. Wij vragen u dit bedrag contant af te rekenen met de dierenarts op 26 april.

Tittersessie Titeren Vaccicheck Hond Grave Dierpraktijk Beest

Het inschrijfformulier ontvangen wij graag uiterlijk 20 april per mail of per post op bovenstaand (e-mail)adres.

  • Meedoen: mail ons je ingevulde inschrijfformulier (klik hier) toe () of druk op onderstaande button.
  • Indien je (eerdere) vaccinaties wilt ontstoren, geef dit dan aan ons door.
  • Opgeven kan ook via Facebook

 

Meedoen

 

Voor welke ziekten kan ik mijn hond laten titeren?

De VacciCheck is geschikt om de bescherming voor Hepatitis, Parvo en Hondenziekte te controleren. Mocht je tóch voor andere ziektes (Rabiës, Leptospirose (ziekte van Weil) willen vaccineren is dat mogelijk, geef dit aan op je inschrijfformulier én geef dit uiterlijk een week van tevoren door aan ons. Heb je meer vragen? Neem dan contact op met Dian Wagemakers, Telefoon: 06-36 13 67 44, Email:

Vaccineren versus Titerbepaling

Korte film over het ontstaan van jaarlijkse vaccinaties bij honden & katten (ook van toepassing op andere diersoorten). Is jaarlijks vaccineren nodig? Zijn er andere mogelijkheden? En wat zijn de gevolgen van overvaccineren? Heeft jouw (huis)dier last van (chronische) klachten, wellicht door overvaccineren… maak dan een afspraak voor Bioresonantie Therapie, een Natuurgeneeskundig Consult en/of laat eerdere vaccinaties onstoren.

Video: Dr. Karen Becker. Vertaling: Dierpraktijk Beest.